17.5.2015
Prosecco Flavours XXXIII.
Milí hosté přátelé a kamarádi,
máme za sebou rozjezd nového jídelního lístku a po hokejovém šílenství nám všem určitě vyhládlo. A tak se přímo nabízí pozvat vás na jarní degustační menu Prosecco Flavours s pořadovým číslem 33. Přijďte ochutnat umění našich kuchařů pod taktovkou šéfkuchaře Petra Bednáře a užijte si jarní chuť smržů, mělnického chřestu, medvědího česneku a rebarbory.
Začínáme 26.5. v 18:30 a stejně tak následující dva dny.
Degustační menu
Šunka San Daniele na toustu z domácí focacci s jarní zeleninou, pečeným křepelčím vejcem a salátem z klíčků a bylinek
Pečené filátko z candáta na másle s mělnickým chřestem a citronovým sabayonem
(pg)
Králičí hřbet sous-vide a grilovaná játra s krémem z medvědího česneku a parmazánovými noky
Smržové rizoto s telecím roastbeefem a silnou telecí šťávou s lanýžovým olejem
Rebarborová zmrzlina v makronkovém sendviči
Pěna z bílé čokolády s tahitskou vanilkou a pošírované jahody ve víně Marsala s pepřem a mladou bazalkou
Cena menu 590,-