4.2.2015

Steakový týden v Proseccu od 5.2. do 11.2.

Milí hosté, přátelé a kamarádi,

od čtvrtka 5. 2. 2015 do středy 11. 2. 2015 vás zveme do Ristorante Prosecco na nejžádanější akci roku - Steakový týden.

Po roce ten čas opět přišel a vy všichni, kteří milujete pořádný kus kvalitního hovězího, si udělejte místo v kalendáři, pozvěte svou drahou polovičku a přijďte si užít šťavnaté steaky ze speciálně vyšlechtěných plemen ve špičkové kvalitě masa za nejlepší ceny ve městě!

MENU
200g Flank steak - bok - pupek (Uruguay) 229,-
250g Rib eye steak - vysoký roštěnec (Uruguay) 320,-
250g Hovězí Rump steak - (Uruguay) 270,-
220g Beef steak - svíčková (Argentina) 459,-
200g Top Blade - loupaná plec (US Beef) Sous-vide 229,-
(pg)
250g Hovězí mega burger s bylinkovým máslem (US Beef) 190,-
200g Kostky hovězí svíčkové grilované v pancette (Argentina) 390,-

OMÁČKY 30,-
Pepřová omáčka
Houbová se zakysanou smetanou, liškami a smrži
Bylinkové máslo – Café de paris
Silná hovězí šťáva s máslem a červeným vínem
Albufera – omáčka z kachních jater foie gras a lanýžů

PŘÍLOHY
Grilovaná zelenina 69,-
Zelenina dušená ve vlastní šťávě s máslem 69,-
Hranolky 35,-
Bramborové pyré s cibulovou marmeládou 45,-
Smetanové brambory s rozmarýnem zapečené parmazánem 45,-
Picollo salát s francouzským dresingem 65,-

Doporučujeme, rezervujte si svá místa!


Steakov tden v Proseccu od 5.2. do 11.2.