29.3.2013
PROSECCO FLAVOURS XXVI.
Vážení hosté, milí přátelé a kamarádi,
přejeme vám příjemné prožití velikonočních svátků, víkend plný jarních radovánek anebo alespoň odpočinku z jarní únavy.
Abychom neposílali jen přání, tak si vás zároveň dovolujeme pozvat na další z řady tradičních degustačních menu s názvem Prosecco Flavours. Již 26krát jsme si společně pochutnávali na různých tematických menu. Jelikož téma velmi často omezuje a svazuje kreativitu šéfkuchaře i šéfcukrářky, tak jsme se rozhodli od témat opustit a prostě dělat skvělé menu odpovídající dané době a sezóně surovin.
Věříme, že si prostě pochutnáte, a o to přeci jde.
Od 3. do 5. dubna 2013 – od 18:00 hod.
(pg)
Menu Prosecco Flavours XXVI.
Králičí hřbet v hořčičném dresinku s barevným jarním ředkvičkovým salátkem
Plátky lososa a tygří krevety s nakládanými segmenty citronů, chřestem a kapary s petrželovým vinaigrette a plněným koblížkem
Tagliatelle alla Carbonara s pošírovanou treskou, slaninou lardo, bio vejcem s infusí z černých lanýžů a rukolovým olejem
Flank steak a tartare z Uruguayského hovězího s batátovými chipsy, jemným bylinkovým krémem, cibulovo-rebarborovou marmeládou a hoblinami žampiónů
Vzduch, sorbet a gel na způsob „Campari Orange“
Café Gourmet
Ristretto s výběrem mini dezertů
Cena menu 585,-