5.11.2012
NOVINKY V JÍDELNÍM LÍSTKU
Tak od pátečního večera můžete vyzkoušet v novém menu například: Grilované kuřecí prso na teplém salátu z horské čočky a podzimní zeleninou s citrónovo – zázvorovou pěnou...... Konfitované kachní stehno Barberie s hříbkovo-kroupovým risottem a salátem ze špenátových listů s dresingem z hrubozrnné hořčice...... Srnčí kýta pošírovaná v červeném víně s domácími ricottovými noky, silnou kořeněnou šťávo
u a restovanou podzimní zeleninou s kaštany .....Pomalu dušené jehněčí kolínko na Milánský způsob s opečenými grenaille brambory a dušenými listy špenátu se sladkým česnekem.....Vepřová kotleta z přeštického prasátka s dušenou lanýžovou kapustou, domácími ricottovými noky a rozmarýnovou šťávou.... Flank steak s malým listovým salátem s pečenými houbami, domácí bramborové hranolky s celerovou solí a omáčkou z morku a červeného vína. Těšíme se na vás, vaše názory a přejeme dobrou chuť !