21.3.2011
TÝDEN JIHOAMERICKÝCH STEAKŮ
Milí hosté , přátelé a kamarádi,
vaše žádosti a přání na zařazení pořádné flákoty byli vyslyšeny!
V Proseccu začíná týden jihoamerického steakového masa a potrvá až do nedělního večera 3.4.2011. Čtvrtkilové Uruguayské a Argentinské steaky za nejlepší ceny v Praze.
...STEAKY
250g Uruguay - Vysoký roštěnec Rib eye 260kč
250g Argentina - Steaková kýta - Rump steak 220kč
250g Uruguay – Nízký roštěnec Sirloin (roštěná ) 265kč
200g Uruguay – Beef steak 325kč
200g US – Top Blade US Beef ( loupaná hovězí plec připravená metodou sous vide ) 220kč
(pg)
OMÁČKY
(servírované dle vašeho výběru přímo k masu za 25,- porce)
Silné hovězí jus s máslem a lanýžovým olejem
Pepřová omáčka dle originálního receptu
Smetanová omáčka se lesními houbami
Relish z jarní cibulky s hořčicí a majonézou
Majonéza s kefírem, nakládanými cibulkami, medvědím česnekem a limetkou
Pesto majonéza
PŘÍLOHY
250g - 65,-
Krémová kukuřice se špenátem na másle, limetovu šťávou a smetanovou
Rustikální peperonata - pečené barevné papriky s rozmarýnem a česnekem
Krémová polenta s parmazánem a sušenými hříbky
Celé konfitované nové brambůrky opečené s česnekem, slaninou a tymiánem
Domácí hranolky s mořskou solí
Polovina ledového salátu se sýrem gorgonzola, sušenými tomaty, slaninou a krutóny
Orestované cherry tomaty s česnekem a bazalkou 250g - 90,-