4.1.2011

NOC HUMRŮ - LOBSTER NIGHT

Vážení hosté, milí přátelé a kamarádi,
dovolujeme si vás pozvat na netradiční gurmánský zážitek. Na jediné dva dny v roce, kdy ovládnou Ristorante Prosecco speciality z humrů.
Pouze 11.1 a 12.1. 2011, večer od 18:00 hodin,
Neodolatelná nabídka pro všechny milovníky této delikatesy.

Uvedené pokrmy jsou připravovány z ½ živého kanadského humra „CHIX“ o velikosti 450g/550g s výjimkou polévky.

Předkrmy
Humrový salát s celerem a bylinkovou majonézou
v rozpečeném Hot Dogu s křupavými listy salátu 350,-

Ceviche z humra a tuňáka na řecký styl
Marinovaný humr a tuňák v citrusovém dresingu se salátem z rajčat, okurek, kaparů s feta sýrem, červenou cibulí a koriandrem 299,-

(pg)
Polévka
Humrový krém s kousky humra a kapkou koňaku 150,-

Vařený v páře

Humr & Slávky & Krevety
Talíř mušlí slávek s tygřími krevetami a polovinou humra
vše pařené ve víně se zeleninou a omáčkou Rouille 495,-

Polovina vařeného humra na pyré z jemně uzeného lososa s limetkovo – pažitkovým dresinkem 395,-
(pg)
Brasírovaný - Dušený v másle nebo silné humrové omáčce

V másle pošírovaný humr s rizotem,
sušenými švestkami a humrovou pěnou s lékořicí 375,-

Humr v silné omáčce ze skořápek
s rajčaty a bazalkou na lanýžových špagetách 375,-


Zapečený – Gratinovaný

Zapečený humr s omáčkou „Thermidor“
s dušenými žampiony, listy špenátu a pečeným grenaille brambory 395,-

Zapečený humr pod krustou z petržele, česneku a pinií
se zeleninovou caponatou a lilkovým pyré 395,-