25.10.2010
MENU - PROSECCO FLAVOURS X. 1.11-4.11
Milí přátelé,
již po desáté si vás dovolujeme pozvat na tradiční degustační večer s názvem Prosecco Flavours a zároveň nám dovolte poděkovat za vaši přízeň. Jen díky vám se Prosecco stalo součástí pražské gastronomické scény a dokonce se probojovalo podle časopisu Euro mezi 50 nejlepších českých restaurací.
Naše přání je nabídnou každému z vás gurmánský zážitek, jedinečný díky nezpochybnitelné kvalitě surovin, správné přípravě a působivé prezentaci v kombinaci s příjemnou obsluhou a útulným a neformálním interiérem. Každý den v Ristorante Prosecco naleznete nabídku skvělých italských risott, čerstvých mořských ryb, poctivých italských pizz, ale i kvalitních mas ve svérázném i tradičním pojetí našich kuchařských mistrů.
(pg)
Desáté degustační menu Prosecco Flavours je stejně jako poprvé složené z pokrmů našeho nového jídelního lístku, z kterého můžete vybírat od 1.11.2010. Věříme, že v novém jídelním lístku naleznete své oblíbené pokrmy, které budou důvodem vašich návštěv i v budoucnu. Test umění našich kuchařů Prosecco Flavours začíná od pondělí 1. 11. do čtvrtka 4. 11. vždy od 19:00 hodin. Šestichodové menu představuje průřez naším jídelním lístkem za cenu 550 Kč. Na přání lze jednotlivé chody doprovázet výběrem vín, skvěle se snoubících s chutí podávaných jídel.
Doporučujeme udělat si rezervaci včas!
(pg)
PROSECCO FLAVOURS X.
INSALATA DI BARBABIETOLA
Uzený losos s červenou řepou, brambůrky, lehce vařené vejce, salát mizuna, čekanka, pažitka a hořčičný vinaigrette
RISOTTO ALLO ZAFFERANO CON VINO PROSECCO E FUNGHI
Šafránové risotto s vínem prosecco, sušenými hříbky, morkem a silným telecím vývarem
TROFIETTE CON CALAMARI E PESTO
Trofiette s nudličkami z kalamárů v emulzi z vývaru a bazalkového pesta
ORATA CON PREZZEMOLO,AGLIO, PINOLI,VERDURE ED ACETO BALSAMICO
Filety z dorády královské pod krustou z petržele, česneku a pinií s glazírovanou zeleninou a balsamikovým octem
(pg)
POLLO ALLA SALTIMBOCCA
Stehenní kuřecí steak se šalvějí a šunkou prosciutto crudo a´ la Saltimbocca,
podušené brambory grenaille v silné masové šťávě s rajčaty
CON CARAMEL E NOCI MAKADAM
Creme brulée s karamelem a makadamovými ořechy