5.12.2011

VÁNOČNÍ TAKE AWAY - Nachystali jsme pro vás nabídku předpřipravených pokrmů, cukroví, dortů a salátů pro vánoční stůl. Již nemusíte bojovat s časem a trápit se přípravou občerstvení pro vaše slavnostní chvíle. Náš tým profesionálních kuchařů a cukrářů zařídí vše za vás. Máte-li zájem o zaslání nabídky, napište nám na email info@ristoranteprosecco.cz nebo si ji stáhněte na www.ristoranteprosecco.cz
(pg)
5. 12. 2011 - MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA
Všichni naši malí hosté dostanou po jídle dárek a večer po 18:00 s námi bude v restauraci i čert a Mikuláš. Nadílku pro své ratolesti je možné domluvit předem s obsluhou při rezervaci vašich míst.

11. 12. 2011 – STŘÍBRNÁ ADVENTNÍ NEDĚLE
Poctivě uležená zvěřina je pro zimní dny rozkoší pro chuťové pohárky. Ochutnejte o stříbrné neděli společně s pohádkami i mistrovský kousek našich kuchařů - Pošírovanou jelení kýtu v červeném víně s kořeněným červeným zelím a jablečnými nočky s rozmarýnem a makadamskými ořechy.
(pg)
18. 12. 2011 – ZLATÁ ADVENTNÍ NEDĚLE
Poslední adventní neděli všichni vnímáme slavnostně a stejně tak i oběd od nás musí být sváteční a tradiční. Přijďte ochutnat českou klasiku - Svíčkovou na smetaně uvařenou s opravdovou láskou z líček černého anguse se žemlovými knedlíčky a brusinkami.

24. 12. 2011 – VÁNOČNÍ ŠNECI
Šneci se pozvolna vracejí do české kuchyně, ve které už kdysi své místo měli. Za první republiky i dříve patřili mezi oblíbené vánoční lahůdky dostupné i pro měšťanské domácnosti. V období komunistického režimu se však zařadili mezi "buržoazní přežitky". Dodáte-li si odvahu, máte možnost ochutnat třeba jejich nejoblíbenější úpravu - Šneky po burgundsku (zalité bylinkovým máslem) - a začít s námi novou tradici vánočních obědů. Otevřeno máme do 16,00 hodin.
(pg)
25. 12. a 26. 12. 2011 – Zavřeno

31. 12. 2011 – SILVESTROVSKÁ NOC
Poslední noc v roce se pomalu blíží a vy máte možnost oslavit příchod nového roku s námi. Máme pro vás otevřeno po celý den a skoro celou noc. Na silvestrovký večer pro vás nainstalujeme Jukebox s 30 tisíci písničkami a o výběr hudby se musíte postarat sami. Tento večer nebudete mít u nás žádné povinné menu, žádný povinný program a žádné vstupné! Přijďte se pobavit společně!
V případě, že se rozhodnete letošní silvestr pobýt s námi, doporučujeme rezervovat si včas svá místa!
(pg)
01. 01. 2011 JAK NA NOVÝ ROK, TAK PO CELÝ ROK
K Novému roku se váže mnoho tradic a pověr. Jednou z nich je i ta o pojídání čočky, která v nadcházejícím roce přinese bohatství. U nás každý host na Nový rok dostane k jídlu čočkový salát, aby mu celý další rok přinášel hlavně úspěch, prosperitu a pevné zdraví. Na Nový rok pro vás otevíráme ve 12,00.

09. 1. – 11. 1. 2011 PROSECCO FLAVOURS – LOBSTER NIGHT
Jediné dny v roce, kdy Ristorante Prosecco ovládnou speciality z humrů.
(pg)
15. 1. a 16. 1. 2011 STAROČESKÁ DOMÁCÍ ZABÍJAČKA
Dovolujeme si vás pozvat od 11:00 hodin do bufetové restaurace Fast Good ( protější strana budovy ) na domácí staročeskou zabíjačku plnou opravdových vesnických lahůdek.
Špejle v prstech dědečka Karla jen tančí. Voní česnek, kmín, majoránka, pepř, cibulka. Voní prostě všechno...