28.9.2009

PROSECCO FLAVOURS IV. Risotto

Přijměte pozvání na další z řady ochutnávkových večerů v Ristorante Prosecco - Prosecco Flavours tentokrát na téma risotto. Od čtvrtka 1. 10. do neděle 4. 10. každý večer od 19,00 hodin pro vás náš tým kuchařských umělc...ů připravuje degustační menu o 6 chodech v ceně 470 Kč za osobu.

Skvělé rizoto je pokrm, který musí být připraven tak, že budete nenávidět nutnost sníst poslední sousto – a sousto navíc by už bylo příliš.

MENU
Plátky lososa marinované v pomerančovém másle s limetkovým risottem
Piniové risotto s kachními játry „Foie Gras“, ořechy, tymiánem a hříbky
Lanýžové risotto s olejem z bílých lanýžů, v másle pošírovanou bílou treskou a lehce vařeným vejcem
Risotto d´Oro s pečenou telecí svíčkovou, kořeněným jus a kari olejem
Parmazánové risotto se sladkým hráškem, hrachovými klíčky a starým balsamicem
Křupavé jablečno - skořicové knedlíčky v sabayonu z mascarpone a čerstvé vanilky