Talent

Dušan Jakubec – jednatel a spolumajitel

Ristorante Prosecco, Fast Good - buffet restaurant, Private Jet Catering
2000 – 2004    Kapitán národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Nejprestižnější získaná ocenění:

  • Zlatá medaile – Salon Culinaire Mondial – Basilej - Švýcarsko
  • 2000 Stříbrná a bronzová medaile - Kuchařská olympiáda IKA Erfurt
  • Zlatá a bronzová medaile - FHA Culinary Challenge v Singaporu

Petr Bednář

Executive chef, Ristorante Prosecco, Fast Good - buffet restaurant, Private Jet Catering

Předchozí pracovní pozice

  • Restaurant Flambée, Praha, executive sous chef
  • Royal Garden Hotel, Xth restaurant, Londýn, chef de partie
  • Restaurant Pétrus, Londýn (*michelin star), commis chef, Gordon Ramsay Holdings
  • Restaurant Anthurium - Riyadh - - Saudská Arábie

Pracovní stáže

  • Ritz Carlton, Vitrum resturant, Berlín
  • Restaurant VAU, (*michelin star), Berlín
  • Southern United States Trade Association´s chef trainig program at the John Folse Culinary Institute at Nicholls State University in Thibodaux and New Orleans, Louisiana

Zdeněk Šulc – jednatel a spolumajitel

Ristorante Prosecco, Fast Good - buffet restaurant, Private Jet Catering

Předchozí pracovní pozice

  • 89 – 90 Mnichov, bar Der Clou
  • 90 – 92 bar manager gastro skupiny Gemini - vinárna Zátiší, Parnas
  • 92 – 95 spolumajitel restaurace Cerberus
  • 95 – 09 zakladatel a spolumajitel Bugsy’s Bar
  • 2004 – dosud provozovatel klubového patra O2 aréna.

autor cocktailu Almond Cigar, se kterým se Bugsy´s Bar umístil na 2. místě na Havana Grand Prix v Havaně

Rostislav Bušek

Restaurant Manager, Ristorante Prosecco a Fast Good - buffet restaurant

Ristorante Prosecco přijme nadšeného kolegu kuchaře do svého týmu

Požadujeme:

Vyučení v oboru, chuť stále se učit nové věci, zodpovědný přístup, pracovitost, samostatnost, úsměv a nadšení. Vhodné i pro absolventy.

Nabízíme:

Profesionální zaškolení, možnost získání nových profesních zkušenosti, spravedlivé a motivující finanční odměňování, pracovní růst a zodpovědný přístup zaměstnavatele.

Kontakt:

šéfkuchař: Petr Bednář, email: bednar@giq.cz