Pizzerie Prosek

Novinky a akce

17.9.2018

STEAKOVÝ TÝDEN



200g Flank steak (Uruquay) 349,-
Hovězí flank je sval břišní, který se dělí na horní a spodní šál. Z vrchního se připravuje šťavnatý Hanger steak, ze spodního pochází měkký prorostlejší Flank steak. Nejlépe si ho vychutnáte se silnou masovou šťávou a malým zeleninovým salátkem s hořčičným dresinkem.

200g Bolar blade (Australie) 259,-
Velká plec se nachází nad lopatkou, je velmi libová a chutná. Jako přílohu doporučujeme bramborové pyré s hnědým máslem a bordelaisse omáčku.

250g Sirloin steak – nízký roštěnec (Uruquay) 349,-
Nízká roštěná je ze střední části hřbetu, má jemné mramorování, díky kterému je maso křehké a šťavnaté. Ke steaku je velmi vhodná grilovaná zelenina s tomatovým jus.



 
«« zpět pokračování »»

Ristorante PROSECCO - pizzeria | Prosek Point B | Prosecká ulice 852/66 | Praha 9
(c) 2009 - Všechna práva vyhrazena | Ristorante Prosecco na Facebooku | | Stáhněte si náš wallpaper!
Tvorba www: Neofema s.r.o.
Chci odebírat Newsletter