Pizzerie Prosek

Novinky a akce

18.11.2015

Prosecco Flavours - degustační menu již po 35. (24.11. - 26.11.)

Milí přátelé a kamarádi,

listopad nám zatím i přes končící podzim neukazuje plísníce, první mrazíky a poslední padající listí, ale stále pěkně vybarvený podzim. A právě barvy podzimu jsou inspirací našeho šéfkuchaře při sestavování posledního degustačního menu Prosecco Flavours v letošním roce. Šéfkuchař Petr Bednář s kolektivem si pro vás připravil degustační menu o 6-ti chodech, kde v plné kráse předvede jeho podání současné sezóny na talíři. Zastavte se na chvilku a vychutnejte si jak chutná listopad a věřte, že nebudete litovat!

MENU

Carpaccio ze srnčího hřbetu s pečenou řepou, malinovým octem, šlehaným sýrem feta, toastovanými vločkami a karamelizovanými ořechy


 
pokračování »»

Ristorante PROSECCO - pizzeria | Prosek Point B | Prosecká ulice 852/66 | Praha 9
(c) 2009 - Všechna práva vyhrazena | Ristorante Prosecco na Facebooku | | Stáhněte si náš wallpaper!
Tvorba www: Neofema s.r.o.
Chci odebírat Newsletter