Pizzerie Prosek

Novinky a akce

27.2.2013

PREMIUM BLACK ANGUS BEEF


Šéfkuchař doporučuje:
300g Premium Black Angus Burger se salátem, grilovanou slaninou, rajčaty, cibulí a wasabi majonézou 330,-

Přílohy:
Salátové listy se zeleninou s olivovým olejem a aceto balsamicem 49,-
Studená nakládaná grilovaná zelenina s houbama a olivama 95,-
Pečené grenaille brambůrky s česnekovo-bylinkovou zakysanou smetanou 45,-
Restované fazolové lusky na cibulce s anglickou slaninou a tymiánem 65,-

Omáčky:
Steaková pepřová omáčka s koňakem 30,-
Bordelaisse – silná masová šťáva s vínem a morkem 35,-
Silná masová šťáva s máslem 30,-

Upřesněte si, jak chcete svůj steak propéct!
Rare – studený střed
Medium rare – teplý červený střed
Medium – teplý růžový střed
Medium well – horký, lehce růžový střed
Well Done – horký, úplně provařený střed




 
«« zpět

Ristorante PROSECCO - pizzeria | Prosek Point B | Prosecká ulice 852/66 | Praha 9
(c) 2009 - Všechna práva vyhrazena | Ristorante Prosecco na Facebooku | | Stáhněte si náš wallpaper!
Tvorba www: Neofema s.r.o.
Chci odebírat Newsletter